25 juni, 2024

Kinderdisco

1 min read

Een feestje is pas compleet met een heuse kinderdisco! Ons team staat te popelen om jullie evenement te mogen bezoeken met een geweldige kidsdisco. Kies hieronder welk pakket bij je past en neem snel contact met ons op. Liever een kinderdisco op maat gemaakt? Laat ons weten hoe jij jouw kinderdisco ziet en wij maken voor u een pakket op uw maat, vraag naar een aangepaste vrijblijvende offerte.

 

 

 

30 MINUTEN DISCO

Omschrijving Boris, de krokodil of Sjoeboe, de egel en één van onze dansers/danseressen komen op een halfuur tijd tal van nieuwe, populaire en klassieke dansjes aan elkaar hangen met keicoole danspasjes. Inclusief geluidsinstallatie.
Duur 30 minuten
Prijs € 150

MINI DISCO

Omschrijving Interactieve kinderdisco met DJ en 1 dansende animator. Samen met de kids danst onze animator/animatrice op de leukste hits en onze DJ legt de danspasjes simpel uit. Tussendoor spelen ze muzikale spelletjes zodat niemand stil hoeft te zitten. Inclusief geluidsinstallatie tot 150 personen.
Duur 60 minuten
Prijs € 250
Prijs per bijkomend uur € 55

MAXI DISCO

Omschrijving Interactieve kinderdisco met DJ en 2 animatoren. Samen met de kids dansen onze animatoren op de leukste hits en onze DJ legt de danspasjes simpel uit. Tussendoor spelen ze muzikale spelletjes zodat niemand stil hoeft te zitten. Inclusief geluidsinstallatie tot 150 personen en beperkte LED-verlichting.
Duur 75 minuten
Prijs € 325
Prijs per bijkomend uur € 75

CRAZY VIBES DISCO

Omschrijving Deze disco bestaat uit de DJ, een special guest (Boris, Zwarte Piet, Sinterklaas, Sjoeboe, Paashaas of Kerstman) en 2 danser(e)s(sen). Samen met de kids wordt er stevig gefeest. Deze disco zit boordevol interactie, spelletjes en leuke verrassingen. Inclusief geluidsinstallatie tot 150 personen, showdecor en beperkte lichtinstallatie.
Duur 75 minuten
Prijs € 450
Prijs per bijkomend uur € 100