25 juni, 2024

Ons team

3 mins read

Wat is Animado? Wie is wie? Ontdek op deze pagina meer over het team achter Animado! De AS Factory-familie is een grote gezellige bende met uiteenlopende taken. Benieuwd wie binnenkort jouw workshop zal begeleiden of welke docent straks voor je groep staat? Hieronder kun je terugvinden wie zowel voor als achter de schermen klaar staat om ons team te ondersteunen.

 

OVER ANIMADO!

Animado! zag het levenslicht in 2008 als ‘kinderanimatieclub’ met de intentie om workshops, spelnamiddagen en theater te brengen voor kinderen op allerlei evenementen. Met een zeer jong team werd aan de slag gegaan. Die beginperiode werd gekenmerkt door de aanwezigheid van Clown Okido, die opdook op alle mogelijke activiteiten. In 2011 werd een eerste stap naar professionalisering gezet met de oprichting van de vzw. Vanaf toen ging Animado! zich steeds meer specialiseren in het uitwerken van animatie op maat van uw evenement. Daarnaast bleven we paraat staan met kinderdisco’s, workshops en theatervoorstellingen. Onze nieuwe mascotte, Boris de krokodil, kwam aan boord en het aanbod werd steeds verder uitgebreid. Sinds de oprichting van Sjoeboe! in 2018 werd er op regelmatige basis samengewerkt aan activiteiten in de gemeenschappelijk thuisbasis Bredene. Toen deze samenwerking steeds intensiever werd, met ook de opstart van een musicallessenreeks en enkele gezamenlijke evenementen, kon een volgende stap niet uitblijven. In 2022 werd deze samenwerking dan bekroond met een fusie. Samen nemen ze sindsdien hun intrek onder het dak van AS Factory vzw, een gloednieuw ‘house of entertainment’ die door deze fusie nog sterker in zijn schoenen staat. Voor onze klanten en gebruikers hoeft er zelfs niets te veranderen. De merken Sjoeboe! en Animado! blijven bestaan en het aanbod zal in de toekomst enkel maar groter worden.

 

ONZE STAFF!

Animado! is een onderdeel van AS Factory vzw. Vanuit de raad van bestuur van deze vzw is een eindverantwoordelijk voor de werking van Animado! aangeduid. Aan het hoofd van Animado! staat de coördinator, Kenzie. De raad van bestuur wordt in de dagelijkse werking ondersteund door ons Staff-team.

 

KEVIN!
Bestuurder

KENZIE!
Bestuurder

ELS!
Staff-lid!

JALINA!
Staff-lid!

STEVEN!
Staff-lid!

SUBODH!
Staff-lid!

 

 

 

 

 

 

ONZE ANIMATOREN!


Animado is geen Animado zonder de waardevolle inzet van alle (hoofd)animatoren. Zij zetten zich tijdens alle evenementen, disco’s, workshops en andere feestmomenten in om het beste van zichzelf te geven. Alle begeleiders zijn in het bezit van minstens een attest ‘animator in het jeugdwerk’ of gelijkwaardig. Hiermee zorgen we voor de kwaliteit van onze werking!

KENZIE!
Begeleider

KEVIN!
Begeleider

ELINE!
Begeleider

STEFANIE!
Begeleider

TATIANA!
Begeleider

SIEBE!
Begeleider

JALINA!
Begeleider

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONZE MEDEWERKERS!

Tijdens het ganse jaar wordt er ook achter de schermen hard gewerkt om van Animado! een succes te maken. Zowel administratief als in het het naaiatelier staan heel wat mensen paraat om de activiteitenervaring bij Animado! compleet te maken!

KENZIE!
Webbeheer

STEVEN!
Techniek

JANA!
Grafisch ontwerp

MYRIAM!
Naaister